adidas nmd xr1
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AriesWat
Goblin Worker
*

Posts: 3
Joined: Jul 2020
Reputation: 0
#1
30 Jul 2020, 04:59

adidas Basketball ser ut till adidas los angeles att ytterligare satsa på sin anspråk som ett toppalternativ i prestandan hoops sko spelet med nästa kapitel i Crazylight Boost-linjen. Serien fortsätter med Crazylight Boost 2016, som vi får en detaljerad förhandsgranskning av här idag. Förpackad med mer Boost-skum än någonsin, den dämpande plattformen som fortsätter att konvertera tidigare skeptiker av Three Stripes går i full längd i den senaste Crazylight, som också har en lätt textilöverdel av jacquard, TPU-stödburar i sidorna på framfoten och hälen, och vad som verkar vara ett utmärkt dragmönster på yttersulan. Ansåg att träffa hyllorna i juli, få din bästa förhandsgranskning ännu av nästa Crazylight Boost här och håll dig anpassad till Sneaker News för ett officiellt släppdatum. Kommer detta att vara ditt nästa köp av hoopssko? Damian Lillard närmar sig snabbt MVP-prat i en trångt lopp. Hans kopplingsspel och förmågan att manövrera felfritt i de största ögonblicken har förtjänat honom en rättmätig signatursneaker i adidas D Lillard 1, och de har redan förberett en All-Star-look för superstjärna. 

När adidas Boost-tekniken debuterade förra året utsågs det som ett genombrott på tings prestanda. Den lätta skumbehandlingen som gick längs botten av de nya skorna i fråga lovade en maximal avkastning på energi, och i sin tur möjligheten till en snabbare körning för den som adidas skor herr hade turen att springa runt i dem. Och när maratonstiderna och vittnesmålen kom in, cementerades Boostens status som en sann aktör. Men bara för att Boost började i den kategorin betyder det inte att den borde stanna där för alltid. Adidas Pure Boost gör ett sådant uttalande med sin livsstilsdesign. Modellen tog med sig medlemmar i designteamen för varumärket Y-3 och Originals-divisionen, som arbetade i samklang med sin sportprestationsvinge för adidas spezial att skapa sneakeren i fråga. 

Global Creative Dicector för adidas Sports Performance James Carnes sammanfattade den genom att förklara "Med Pure Boost, designade vi skon för att avlägsnas till dess råaste form och för att lyfta fram den innovativa tekniken i en helt ren och modern look." Fortsätt läsa för en djup titt på den nya adidas Pure Boost och kom ihåg att sneakersna kommer att släppas den 14 maj 2014. Efter en avtäckning av adidas nya Chromatech-teknik på SL Loop Racer förra veckan, nu får vi en närmare titt på en av färggångarna före droppdatumet 8 maj. Det är den svarta färgvägen som vi är här för att kolla in, som har en bestämd mörk look med den färgskiftande Chromatech-pälsen som lämnar diamantformer i det negativa utrymmet. Vi antar att bilder verkligen inte gör dessa barn rättvisa, så du vill titta adidas rea på dem personligen när de släpps. Leta efter SL Loop Racer Chromatech hos utvalda adidas Originals återförsäljare globalt denna fredag. 

Alla ögon har varit på Tubular Doom nyligen tack vare en iögonfallande design och ett kommande KITH-samarbete. Trots detta bör Tubular Nova njuta av liknande framgångar tack vare en slående likhet med Doom, men på ett mer lågmässigt sätt. Medan Doom drar nytta av den populära sockliknande fotfodret och en komplicerad suldesign, kommer Nova med en låg toppskärning och en förenklad sula, vilket faktiskt gör en jämförelse med Yeezy Boost. Även om det hade varit trevligt att se Primeknit användas på Nova som Doom, så skiljer skon sig säkert från de andra Tubularsna med ett tydligt utseende. Kolla in fler foton nedan och leta efter skoslipningen hos dina lokala återförsäljare nu. 

Adidas Stan Smith blir stickad igen för ytterligare en omgång av den klassiska tennissneakeren i den populära Primeknit-konstruktionen. Den här gången dyker upp två tilltalande färgvägar, med en i ljunggrå och den andra i pulserande lila, vardera med matchande Stan Smith-tunglogotyper och vita accenter. Varje Stan Smith gör för en bra sommarsko, men Primeknit-iterationerna är ännu mer idealiska med sitt lätta och andningsbara material. Finns nu utomlands, leta efter dessa senaste utgåvor av Stan Smith Primeknit för att träffa utvalda adidas Originals-återförsäljare i USA i tid för sommaren. Vår exponering för Crazy Light 3 toppade med adidas 'arton skolkontingent 2014 NCAA March Madness Tournament. På den andra sidan av turneringen har vi många spelare som tänker streetball, och ingenting signalerar sommarbasketboll ganska som en prestanda lowtop. Denna nya adidas Crazy Light 3 är ett lägre snitt av CL3 som vi är mer bekanta med, och det är också en tydlig utveckling från de två första modellerna i serien. 

adidas orkar inte med en arbetsformel när de tog fram T-Mac 3. De präglade ränderna vid tån flyttades nu till den mediala sidoväggen, vilket ger sidovyn ett renare utseende - perfekt för den sjuka alligatorhuden och adidas nmd xr1 patentet lädermaterial. Det mest minnesvärda ögonblicket som kom i dessa skor var utan tvekan NBA All-Star-spelet 2004, då han bar felmatchat patentläder kungblått och rött för spelet. Saker förändras - och det är så det är. Inte bara var skorna annorlunda, utan T-Mac, som tydligt var upprörd över Orlando Front Office: s oförmåga att skicka T-Mac-hjälp, handlades till Houston Rockets - en franchise som återupplivades med ankomsten av Yao Ming. Tillsammans överträffade raketerna 50 segrar i den tuffa västra konferensen, även om en första omgång av Playoff var slutresultatet. Några [Image: adidas nmd xr1-688jgv.jpg] spektakulära stunder? Vad sägs om 13 poäng på 35 sekunder?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)